Cadeaubonnen

Wil je iemand verwennen met een heerlijke behandeling bij manMAN? Dat is mogelijk! Door middel van een cadeaubon kun je diegene een vrij te besteden bedrag of een behandeling cadeau geven.

Via de website is het niet mogelijk om cadeaubonnen te bestellen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, kunnen wij het ook voor je opsturen. Houd dan wel rekening met 3 dagen levertijd.

Je kunt ervoor kiezen om de cadeaubon per post te versturen (dan is deze waarschijnlijk de volgende dag in huis) of je kunt de cadeaubon aangetekend laten verzenden (hieraan zitten € 7,95 verzendkosten verbonden). Bij beide opties kunnen wij de cadeaubon mannelijk inpakken met een stropdasversiering.

Let op: ManMAN kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken van post. Je kunt ervoor kiezen de bon aangetekend te versturen (€ 7,95 verzendkosten). We brengen cadeaubonnen eenmalig uit.

Stappenplan:

- Mail naar info@manman.nl, vermeld het bedrag of de behandeling, het adres waar de bon naartoe moet en of je de bon aangetekend wil laten verzenden.
- Wij sturen je per email ons rekeningnummer met factuurnummer.
- Zodra het bedrag op de rekening staat, sturen wij de cadeaubon naar het opgegeven adres. Je kan ook een betalingsbewijs mailen dan kunnen we het sneller in behandeling nemen.

Neem contact met ons mocht je nog vragen hebben.

 

Roelof Hartstraat 13 hs
1071 VE Amsterdam

t: 020 6707 733
i: www.manman.nl
e: info@manman.nl