Behandelingen


Skincare

Dermalogica/Absolution
Alle onderstaande behandelingen worden afgestemd op je huidtype en huidconditie. Wij kunnen iedereen van dienst zijn met de onderstaande behandelingen. Jij bepaalt de gewenste tijdsduur en het type behandeling. Dermalogica-producten bevatten geen synthetische geur-, en kleurstoffen, parfum en minerale oliën. Absolution is een 99% natuurlijke biologische gecertificeerde huidverzorgingslijn. De producten bevatten geen synthetische (ingredienten) zoals parabenen, PEG en ftalaat. Tijdens een nauwkeurige huidanalyse bepalen we welke producten het beste passen bij jouw huidtype en huidconditie.

manMAN zone treatment (20 min) € 28,50
Een behandeling waarbij we een specifieke huidzone aanpakken om bijvoorbeeld ingegroeide baardharen, onzuiverheden of gerstekorrels te verwijderen.

manMAN facial (30 min) € 39,50
Kort maar krachtig! Een reinigende behandeling met een exfoliatie, waarbij onzuiverheden en eventueel ingegroeide baardharen worden verwijderd.

manMAN facial (45 min) € 57,-
Een behandeling met een exfoliatie waarbij onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijderd. Daarnaast krijgt de huid een extra boost door een verzorgend serum en masker. Ondertussen verzorgen wij de handen (optioneel).

manMAN facial (60 min) € 75,-
Een all-in-one behandeling! Bij deze behandeling hoef je geen keuze te maken! Een exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen, een gezichts/schoudermassage met etherische oliën en tot slot verzorging door middel van een serum en masker (met optionele handverzorging).

Intelligent Nutrients
Voor degene die kiest voor natuurlijke en duurzame producten met een ontgiftende en stressreducerende werking voor binnen en van buiten. Deze behandeling is gericht op ontspanning. Geschikt voor alle huidtypes.

De-Stress Organic Health treatment (45 min) € 69,95
Een gezichtsbehandeling die rijk is aan een zadencomplex, plantaardige stamcellen, bio actieve zeealgen en De-Stressaroma. De huid wordt intensief gereinigd en gevoed met gecertificeerde biologische ingrediënten. Het zadencomplex is rijk aan antioxidanten, omega vetzuren en vitamine E en zorgt voor optimaal herstel. Tijdens het masker geven wij een Shiatsu hoofdhuidmassage.
&Relax (i.c.m. een Shiatsu gezichtsmassage) € 87,95

PH Formula
PH Formula is een dermatologisch Skin Resurfacing (huidvernieuwing) System en concentreert zich op een reeks huidproblemen zoals onnodige huidveroudering, chronische roodheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie. Ideaal als een stap verder richting huidverbetering naast onze klassieke gezichtsbehandelingen.

Dermabrasion VIT C Treatment € 89,95
Een stand-alone treatment gericht op huidverbetering! De behandeling kan afgestemd worden op het tegengaan van onnodige huidveroudering, chronische roodheid, rosacea, acne of hyperpigmentatie* i.c.m. een Peel-offmask.
&Relax (i.c.m. een gezichts/schoudermassage) € 107,95*
* Bij hyperpigmentatie € 10,- extra i.v.m. langere behandeltijd.

V.I.T.C Peptide treatment (45 min) € 71,95
De huid krijgt een vitamine & peptide boost voor een fris en energiek uiterlijk. Tevens is deze behandeling ideaal om alle overige PH Formula Skin Resurfacing behandelingen mee aan te vullen om de werking te ondersteunen.
&Relax (i.c.m. een gezichts/schoudermassage) € 89,95


Skin improvement

PH Formula
Buiten de stand-alone treatment van PH Formula bieden we Resurfacing treatments aan om dieper in te gaan op huidproblemen zoals onnodige huidveroudering, chronische roodheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie. Een Resurfacing is een versnelde vorm van exfoliatie en stimuleert zo gezond huidweefsel

* Mocht je interesse hebben in een Resurfacing en je bent niet eerder geweest bij manMAN, adviseren wij om eerst Skin Resurfacing Analysis te boeken. Dat is een kostenloze huidanalyse om te bekijken en te bespreken of jouw huid geschikt is voor een Resurfacing.


A.C.N.E. Skin Resurfacing
A.C.N.E. Resurfacing solutions dringen de poriën op een effectieve wijze binnen, lossen verstoppingen op en doden de bacteriën in de huid om ontstekingen te reduceren en te voorkomen. Dit herstelt zowel de vette als de acne-huid.
I.c.m. een Peel-offmask € 99,95

A.G.E. Skin Resurfacing
A.G.E. Resurfacing solutions verbeteren de structuur en de gezondheid van de huid. Ideaal voor diegene die graag een gladde huid heeft en/of als de huid een dof beeld geeft (rokershuid). Tevens pak je beginnende pigmentverschuiving/vlekjes aan en geeft het resultaat op oppervlakkige tot medium lijnen in het gezicht.
I.c.m. een Peel-offmask € 99,95

M.E.L.A. Skin Resurfacing € 79,95
M.E.L.A. Resurfacing solutions geven optimale resultaten om hyperpigmentaties op de huid aan te pakken en gaan ophopingen van melanine (pigmentstof) in de epidermis tegen. Het vernietigt tevens het enzym wat pigmentatieverschil bevordert.


C.R. Skin Resurfacing € 79,95
C.R. Resurfacing solutions pakken chronische roodheid en mildere vormen van rosacea (chronisch huidprobleem dat is gerelateerd aan roodheid van de huid, vaak met kleine ontstekingen) aan. Speciaal geformuleerd met een antibacteriële werking om roodheid te verminderen en verstevigt tevens de haarvaten.Bodycare

Back or Chest Purifying treatment (45 min) € 55,-
Een reinigende behandeling op de rug of de borst om onzuiverheden en/of ingegroeide haren te verwijderen. De huid wordt daarna verzorgd met een algenpakking.

Onderstaande behandelingen (muv Voetverzorging) bieden we enkel aan in combinatie met een gezichtsbehandeling. Waxing
Rug € 32,50
Rug & Schouders € 42,50
Schouders € 22,50
Borst € 32,50
Borst & Buik € 52,50/€ 42,50*


* Afhankelijk van de haargroei bepalen wij de prijs.


Hand and Foot care

MANicure € 32,50
Een handverzorging waarbij de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Tot slot worden de handen verzorgd d.m.v. een De-Stress Hand Therapy.

Voetverzorging € 49,50
Een voetverzorging waarbij de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Daarbij worden de voeten gescrubd en eeltplekken worden aangepakt. Tot slot worden de voeten verzorgd d.m.v. een voetencrème. Let op: dit is geen pedicure!


Extra

Verven Wimpers € 20,00
Verven wenkbrauwen € 17,50
Verven wimpers en wenkbrauwen € 32,50
Epileren wenkbrauwen/oren/wangen € 17,50

Roelof Hartstraat 13 hs
1071 VE Amsterdam

t: 020 6707 733
i: www.manman.nl
e: info@manman.nl