Menu

Behandelingen

Skincare

Dermalogica / Absolution

Alle onderstaande behandelingen worden afgestemd op je huidtype en huidconditie. Wij kunnen iedereen van dienst zijn met de onderstaande behandelingen. Jij bepaalt de gewenste tijdsduur en het type behandeling. Dermalogica-producten bevatten geen synthetische geur-, en kleurstoffen, parfum en minerale oliën. Absolution is een 99% natuurlijke biologische gecertificeerde huidverzorgingslijn. De producten bevatten geen synthetische (ingredienten) zoals parabenen, PEG en ftalaat. Tijdens een nauwkeurige huidanalyse bepalen we welke producten het beste passen bij jouw huidtype en huidconditie.

Complete manMAN facial € 70,-

Een volledige behandeling (45 min) met een exfoliatie waarbij onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen worden verwijderd. Daarnaast krijgt de huid een extra boost door een verzorgend booster/ampul & een masker.

Complete manMAN facial & Relax € 89,-

Een complete behandeling (60 min) met extra ontspanning! Buiten een exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden (en eventuele ingegroeide baardharen) voeren we een gezicht/schoudermassage uit met voedende ingrediënten waardoor je nog extra inspeelt op de huidconditie. Tot slot krijgt de huid een boost door middel van een booster/ampul & een masker.

PH Formula

PH Formula is een dermatologisch Skin Resurfacing System en concentreert zich op huidvernieuwing. Ideaal als een stap verder richting huidverbetering naast onze manMAN facials.

V.I.T.C Peptide treatment (45 min) € 84,95

De huid krijgt een vitamine C & Peptide boost voor een fris en energiek uiterlijk. Ideaal om in korte tijd een boost te krijgen voor de huid.
V.I.T.C Peptide & Relax treatment (60 min) € 109,95 (i.c.m. een ampul & Recovery cream gezichtsmassage)

Dermabrasion VIT C Treatment (60 min) € 114,95

Een treatment gericht op huidvernieuwing i.c.m. een Peel-offmask. De behandeling gaat onnodige huidveroudering tegen, maakt de huid glad en geeft de huid een VIT C boost!
Dermabrasion VIT C & Relax Treatment (75 min) € 134,95 (i.c.m. een ampul & Recovery cream gezichtsmassage)

Instant Peptide Treatment (60 min) € 114,95

Een treatment gericht op huidvernieuwing i.c.m. een Peptide-mask. De behandeling gaat onnodige huidveroudering tegen, verstevigd en geeft de huid een boost!
Instant Peptide & Relax Treatment (75 min) € 134,95 (i.c.m. een ampul & Recovery cream gezichtsmassage)

Complete Recovery Treatment (60 min) € 114,95

Een treatment gericht op huidvernieuwing i.c.m. een Peel-offmask. De behandeling gaat onnodige huidveroudering tegen, verhoogd de weerstand en geeft de huid een boost!
Complete Recovery & Relax Treatment (75 min) € 134,95 (i.c.m. een ampul & Recovery cream gezichtsmassage)

Skin improvement

Resurfacing PH Formula/Huidverbetering

Buiten bovenstaande treatments van PH Formula bieden we onderstaande Resurfacing treatments aan om dieper in te gaan op huidproblemen zoals onnodige huidveroudering, chronische roodheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie. Een Resurfacing is een versnelde vorm van exfoliatie en stimuleert zo gezond huidweefsel. Bij onze Resurfacings horen twee producten voor thuisgebruik.

* Mocht je interesse hebben in een Resurfacing en je bent niet eerder geweest bij manMAN, adviseren wij om eerst Skin Resurfacing Analysis te boeken. Dat is een kostenloze huidanalyse om te bekijken en te bespreken of jouw huid geschikt is voor een Resurfacing. Heb je verder geen ervaring met huidverbeterende behandelingen, is het advies om eerst een manMAN Complete facial te boeken (we starten altijd met een huidanalyse-geef dan ook aan dat je interesse hebt in een Resurfacing). Tijdens een facial leren we jouw huid beter kennen en kan jouw huid ook beter een Resurfacing ontvangen.

A.C.N.E. Skin Resurfacing i.c.m. een Peel-offmask € 124,95

A.C.N.E. Resurfacing solutions dringen de poriën op een effectieve wijze binnen, lossen verstoppingen op en doden de bacteriën in de huid om ontstekingen te reduceren en te voorkomen. Dit herstelt zowel de vette als de acne-huid.

A.G.E. Skin Resurfacing i.c.m. een Peel-offmask € 124,95

A.G.E. Resurfacing solutions verbeteren de structuur en de gezondheid van de huid. Ideaal voor diegene die graag een gladde huid heeft en/of als de huid een dof beeld geeft (rokershuid). Tevens pak je beginnende pigmentverschuiving/vlekjes aan en geeft het resultaat op oppervlakkige tot medium lijnen in het gezicht.

M.E.L.A. Skin Resurfacing i.c.m. een Peel-offmask € 124,95-€ 144,95

M.E.L.A. Resurfacing solutions geven optimale resultaten om hyperpigmentaties op de huid aan te pakken en gaan ophopingen van melanine (pigmentstof) in de epidermis tegen. Het vernietigt tevens het enzym wat pigmentatieverschil bevordert.

C.R. Skin Resurfacing i.c.m. een Peel-offmask € 99,95-€ 119,95

C.R. Resurfacing solutions pakken chronische roodheid en mildere vormen van rosacea (chronisch huidprobleem dat is gerelateerd aan roodheid van de huid, vaak met kleine ontstekingen) aan. Speciaal geformuleerd met een antibacteriële werking om roodheid te verminderen en verstevigt tevens de haarvaten.

Bodycare

Back or Chest Purifying treatment € 69,00

Een reinigende behandeling op de rug of de borst om onzuiverheden en/of ingegroeide haren te verwijderen. De huid wordt daarna verzorgd met een rugpakking.

Let op; onderstaande behandelingen zoals harsen, verven, epileren en manicure bieden we enkel aan in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Harsen

Schouders€ 30,00
Rug & Schouders€ 45,00
Rug, schouders en bovenarmen€ 50,00
Borst of buik€ 35,00
Borst & buik€ 55,00
Handcare

MANicure € 35,00

Een handverzorging waarbij de nagels in vorm worden gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Tot slot worden de handen verzorgd d.m.v. een handcrème.

Extra
Verven Wimpers€ 22,50
Verven wenkbrauwen€ 20,00
Verven wimpers & wenkbrauwen€ 37,50
Epileren wenkbrauwen of oren€ 20,00
LET OP: BOVENSTAANDE BEHANDELINGEN ZOALS HARSEN, VERVEN, EPILEREN EN MANICURE ZIJN ALLEEN TE BOEKEN I.C.M. EEN GEZICHTSBEHANDELING.