Menu

Cadeaubonnen & Producten

Producten

Producten bestellen kan makkelijk in onze webshop: manmanwebshop.nl. Je hebt de keuze om producten te laten verzenden of op te komen halen bij manMAN. Mocht je graag langs willen komen, kan je dat vooraf aangeven telefonisch op 020-6707733 of per mail info@manman.nl. Wil je in aanmerking komen voor (aanvullend) advies, maken we graag tijd voor je vrij.

Cadeaubonnen

Wil je een cadeaubon van manMAN geven? Dat zou een fantastisch cadeau zijn! Je kan langskomen (wel vooraf aangeven-lees meer hieronder) of we kunnen het voor je opsturen (houd dan wel rekening met 3 dagen levertijd). Via de website is het niet mogelijk om cadeaubonnen te bestellen. Lies hieronder meer hoe het te werk gaat.

Langskomen
We willen je graag op attenderen dat we niet altijd ter plekke in de gelegenheid zijn om een cadeaubon klaar te maken. Het kan namelijk zijn dat we in behandeling zijn en het niet kunnen onderbreken op het moment dat je bij manMAN bent. We kunnen je dan vragen om op een later tijdstip terug te komen of om even plaats te nemen in de ontvangstruimte en zodra we in de gelegenheid zijn dat we de bon voor je klaar maken. We adviseren daarom om van tevoren via mail of telefonisch aan te geven dat je wilt komen voor een cadeaubon. Dan hoeven we alleen te weten wat voor cadeaubon je wenst (bedrag of een behandeling) en zorgen we dat het voor je op afgesproken tijdstip klaar staat!

Opsturen
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, kunnen wij het ook voor je opsturen. Houd dan wel rekening met 3 dagen levertijd.

Je kunt ervoor kiezen om de cadeaubon per post te versturen (dan is deze waarschijnlijk de volgende dag in huis) of je kunt de cadeaubon aangetekend laten verzenden (hieraan zitten € 7,95 verzendkosten verbonden). Bij beide opties kunnen wij de cadeaubon mannelijk inpakken met een stropdasversiering.

Let op: ManMAN kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken van post. Je kunt ervoor kiezen de bon aangetekend te versturen (€ 7,95 verzendkosten). We brengen cadeaubonnen eenmalig uit.

Stappenplan

  • Mail naar info@manman.nl, vermeld het bedrag of de behandeling, het adres waar de bon naartoe moet en of je de bon aangetekend wil laten verzenden.
  • Wij sturen je per email ons rekeningnummer met factuurnummer.
  • Zodra het bedrag op de rekening staat, sturen wij de cadeaubon naar het opgegeven adres. Je kan ook een betalingsbewijs mailen dan kunnen we het sneller in behandeling nemen.

Neem contact met ons mocht je nog vragen hebben.