Menu

Over manMAN

Natuurlijk mogen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij hebben veel ervaring met de mannenhuid en daarin ligt dan ook onze kracht. We nemen de tijd om je te adviseren over de juiste behandeling en producten. We houden van een persoonlijke benadering en nemen de tijd om jou de juiste informatie te geven. We hopen hiermee de basis te leggen voor een lange relatie.

Vanzelfsprekend werkt ons professionele team van schoonheidsspecialistes uitsluitend met producten die veilig en het beste zijn voor je huid. De huid is tenslotte een belangrijk orgaan. Onze producten bevatten dus geen schadelijke stoffen, in tegenstelling tot de meeste reguliere cosmeticaproducten.

Bij manMAN staat een gediplomeerd team voor je klaar, dat regelmatig trainingen volgt om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen en producten in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij jou deskundig advies geven en onze behandelingen aanpassen aan de laatste inzichten.

Filosofie

Van buitenaf

We willen onze klanten meer bewust maken van pure ingrediënten om de huid in gezonde conditie te houden, vrije radicalen te bestrijden en onnodige (huid)veroudering te vertragen. We kiezen onze producten selectief uit. Als basisregel voor onze producten geldt dat deze geen afsluitende minerale oliën en lanoline, synthetische geur- en kleurstoffen, irriterende harde alcoholen en harde zeepextracten mogen bevatten. Dit heeft simpelweg als reden dat deze stoffen geen activerende werking hebben voor de huid, maar de huid juist lui of gevoelig maken. Een stapje verder in de ‘no-list’ qua ingrediënten is biologische huidverzorging, waarin geen conserveringsmiddelen als parabenen gebruikt worden en ook geen sulfaten, siliconen en andere eventuele (synthetische) irriterende stoffen. Er wordt ook rekening gehouden met het milieu doordat voor de productie van de ingrediënten in de landbouw geen pesticiden worden gebruikt. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam door recycled materiaal en gebruik van plantaardige inkten. ManMAN heeft er daarom voor gekozen om eco bewuste huidverzorgingslijnen zoals Intelligent Nutrients en Absolution met biologisch gecertifieerde ingrediënten in het assortiment op te nemen.

Van binnenuit

Om de beste resultaten te bereiken voor de gezondheid van de huid werken we ook met Nutraceutische supplementen. Dit zijn voedingssupplementen die de huidkwaliteit van binnenuit ondersteunen. Immers: wat zich vanbinnen afspeelt, toont zich aan de buitenkant. Wanneer de huid in goede conditie is, ziet hij er het beste uit!
Verder kunnen we je altijd een stukje op weg helpen naar een gezondere levensstijl door je adviezen te geven. We kijken niet alleen naar de symptomen, maar proberen ook met jou te achterhalen waar het ‘huidprobleem’ vandaan komt